BulgarianEnglishRussian

Политика за защита на личните данни

GDPR

П О Л И Т И К А

за защита на личните данни на  Балнеологичен център „Камена” – Велинград,
съгласно Регламент (ЕС) 2016/679 и Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД).

.

       Балнеологичен център „Камена” – Велинград, като администратор на лични данни, обработва само законно събрани лични данни, необходими за конкретни, точно определени и законни цели.

      Балнеологичен център „Камена” – Велинград спазва принципа за забрана на обработване на специални категории данни съгласно чл. 5, ал. 1 от ЗЗЛД (разкриване на расов или етнически произход; разкриване на политически, религиозни или философски убеждения; членство в политически партии или организации; сдружения с религиозни, философски, политически или синдикални цели; лични данни, които се отнасят до здравето, сексуалния живот или до човешкия геном).

         С каква цел обработваме личните данни и на какви правни основания?

     Балнеологичен център „Камена” – Велинград обработва личните данни само за целите, за които са събрани, и не ги използва за други цели. Тези цели са изцяло свързани с организиране на дейността му, отговарящи на държавните изисквания.

     Като балнеологичен център ние имаме законово задължение да обработваме Ваши лични данни. Вашите данни като име, адрес, телефонен номер и електронната поща, са необходими в процеса на работата ни с Вас.

     При никакви обстоятелства Балнеологичен център „Камена” – Велинград няма да разкрива информация или данни, които:

• биха Ви причинили вреда;

• биха позволили друго лице да бъде идентифицирано, освен ако лицето е служител на Балнеологичен център „Камена” – Велинград или лицето не е дало съгласие, или е разумно в обстоятелствата да се разкрие информацията без съгласието. Изключението от разкриването не се прилага, ако информацията може да бъде редактирана така, че името или идентификационните данни на лицето да бъдат премахнати;

• биха били под формата на справка, поискана по съответния ред за изпълнение на дейности на НОИ, НАП, МВР, съдебни органи, контролни органи или органи на местното самоуправление при определени условия за предотвратяване на измама или престъпление.

     Какви са нашите задължения като администратор на лични данни?

  • да защитаваме личните данни чрез подходящи мерки за сигурност;

  • да уведомяваме органите за нарушения на сигурността на личните данни;

  • да документираме обработването личните данни;

  • да водим подробни записи за дейностите по обработка на данните и получаване на съгласие

     Колко дълго съхраняваме личните Ви данни?

     Вашите лични данни се съхраняват за различни периоди от време, но само толкова дълго, колкото е необходимо за постигане на целите, за които сме ги събрали. Сроковете за съхранение на архиви с лични данни са определени със Закона за държавния архив, Закона за счетоводството. След изтичане на този срок личните данни се унищожават по определения ред.

     На кого предоставяме личните данни ?

     Балнеологичен център „Камена” – Велинград има законово задължение да предоставя личните данни на:

  • За изпълнение на дейности на НОИ, НАП и МВР при определени условия за предотвратяване на измама или престъпление;

  • Съдебни органи, контролни органи, органи на местното самоуправление.

     Какви права имат лицата субект на лични данни?

  • Информираност (във връзка с обработването на личните му данни от администратора);

  • Достъп до собствените си лични данни;

  • Коригиране (ако данните са неточни);

  • Изтриване на личните данни (право „да бъдеш забравен“);

  • Ограничаване на обработването от страна на администратора;

  • Преносимост на личните данни между отделните администратори;

  • Възражение спрямо обработването на негови лични данни;

  • Право на защита по съдебен или административен ред, в случай, че правата на субекта на данни са били нарушени.

     Защитени ли са личните данни?

     Правим най-доброто, за да защитим поверените ни лични данни, прилагаме строги процедури и мерки за сигурност, за да предотвратим неупълномощен достъп. Данните, които събираме, се съхраняват на хартиен носител и в електронен вид.

     Хартиените носители са с ограничен достъп, изрично и персонално разрешен от администратора за определени служебни лица и се съхраняват в помещения и на места, които са под режим на заключване и оборудвани със сигнално-охранителна техника.

     Личните данни на електронни носители се съхраняват и трансферират само криптирани.

Балнеологичен център „Камена” – Велинград

НАГОРЕ

Съгласие за защита на личните данни.

GDPR

Защита на личните данни на Балнеологичен център „Камена” – Велинград
съгласно Регламент (ЕС) 2016/679 и
Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД).


Прочетох и се съгласявам с политиката за защита на
личните данни
на Балнеологичен център „Камена” – Велинград
Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране
и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува.

Използвайки този сайт, Вие приемате използването на „бисквитки".

Прочети повече

Настройките на „бисквитките“ на този уебсайт са настроени да „позволяват„ бисквитки “, за да ви осигурят възможно най-доброто сърфиране. Ако продължите да използвате този уебсайт, без да променяте настройките си за бисквитки, или щракнете върху "Приемам" по-долу, вие се съгласявате с това.

Затвори